top

Voor Niets Gaat de Zon Op

Voor niets gaat de zon op

Eerder stonden we op de Grote Markt, in het MFC de wijert en in het AC de Holm in Groningen. In het najaar van 2016 was er ook nog een editie in Winschoten. Deze festivals waren een groot succes! Een kleine greep uit de organisaties die op eerdere edities aanwezig waren: WIJ Groningen, MJD, Link 050, Humanitas, Noodhulp.nl, Rechtswinkel, et cetera.

Dit jaar willen wij ook statushouders betrekken bij dit festival i.v.m. de diversiteit en het verbinden van mensen. Dit doen wij onder andere door het tonen van een documentaire ‘Statushouders in het vrijwilligerswerk’. Op deze manier willen wij mensen inspireren om ook vrijwilligerswerk te doen.

Bovendien willen wij een uitgebreide informatiemarkt aanbieden op het gebied van welzijn, dagbesteding, onderwijs, vrijwilligerswerk en inkomensondersteunende maatregelen. Daarbij hopen wij participatie een gezicht te kunnen geven.

>23 januari 2019 in buurtcentrum de Sonde2000 te Groningen. 13:00 – 17:00

LAATSTE NIEUWS

4 december 2018

Wij zijn altijd op zoek naar standhouders die wat voor deze doelgroep kunnen betekenen. Spreekt dit je aan en zou je graag op onze markt staan? Stuur een mailtje!

Quote

Contact

Wil je ook staan op deze markt? Neem contact op via de mail.bottom